Multimeter Test Diterangkeun

Metal Shrapnel Pindah (kubah snap) - nganut shrapnel sakumaha beungeut kontak konci tina circuit luhur.
Kaunggulan: a) leungeun Good rarasaan, gaya seragam; b) mainpulator The bisa ngadéngé sora jelas lamun operasi eta; c) Bisa kénéh dipaké pikeun normal sanajan di temperature.environment tinggi.

WhatsApp Online Chat!