barang

kategori

1235

kira-kira

pausahaan

Dongguan Chun Yip Electronic Co.,Ltd(Chun Yip Electronic Technology Co., Ltd) is a professional membrane switch manufacturer since 2000, Former is the Hongkong Zhenye Electronic Co.,Ltd. Our Company has strong technical force and integrated production capacity with a group of engineering and technical personal engaged in independent design, sample development, batch production and large-scale operation to fulfill different customer needs. We are committed to provide the best quality for each client, with the highest cost-effective service. Products from R&D to production, quality inspection every step we have strict control points to ensure product quality to our customers seriously.

 

Maca deui
Témbongkeun Sadaya

Naon Urang Naha

MANUFACTURERS OF ROAD CONSTRUCTION EQUIPMENTS AND MACHINERIES

Kumaha urang dianggo

  • 1

    Médan gawé

  • 2

    Pangalaman jeung kaahlian

  • 3

    Balik raket

Histroy

Dongguan Chun Ayip Electronic Co., Ltd nyaeta hiji produsén switch mémbran profésional saprak 2000, Urut teh Hongkong Zhenye Electronic Co., Ltd.

dongeng

Company kami boga gaya teknis kuat sarta kapasitas produksina terpadu kalayan grup rékayasa sarta pribadi teknis dina aktipitas design bebas, ngembangkeun sampel, produksi tumpak na operasi badag skala pikeun minuhan kabutuhan customer béda. Kami komitmen nyadiakeun kualitas pangalusna pikeun tiap klien, jeung jasa kos-éféktif pangluhurna. Produk ti R & D pikeun produksi, inspeksi kualitas unggal hambalan kami boga titik kadali nu ketat pikeun mastikeun kualitas produk jeung konsumén urang serius.

Kauntungannana

1. 19 taun 'ngahasilkeun sajarah jeung 5 taun' pangalaman exporting. 2: stabil sarta ngalaman tim kerja: leuwih ti 80% tina staffs geus gawe di pabrik urang pikeun leuwih ti 6 taun. 3: Tim rékayasa Profesional bakal nawiskeun rojongan teknis dina ngembangkeun hambalan tina proyék anyar. 4. Méré hiji-eureun produksi jeung layanan assembly ti switch mémbran custom mun PCBA, dipager, balik plat jsb 5. Ngagunakeun kapang baku tinggi mun assure produk kalawan kualitasna alus sarta dimensi tepat. 6. Dina-imah 100% functionally diuji.

Iman urang

Kami wirausaha: ilmiah, rigorous, realistis, Juara. iman urang: Palanggan heula, Quality heula, Jieun nilai.

  • Histroydongeng

    Histroy

  • dongengKauntungannana

    dongeng

  • KauntungannanaIman urang

    Kauntungannana

  • Iman urangparabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

    Iman urang

kunaon

milih Kami
  • kualitas alus teuing

    Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.
pangtungtungna

wartos

ngagawe bebarengan

batur sapagawean

  • pa01
  • pa02
  • pa03
  • pa04
WhatsApp Online Chat!