multimeter Test Lead

Metal shrapnel Ngalih (kubah sworo seru) - Ngadopsi shrapnel minangka lumahing kontak kunci ana ing sirkuit ndhuwur.
Kaluwihan: a) tangan Good koyo, pasukan seragam; b) mainpulator bisa krungu swara cetha nalika operasi iku; c) Iku isih bisa digunakake kanggo normal malah ing temperature.environment dhuwur.

Tampilan Online Chat!