Prakawis kita - Dongguan Chun Yip Technology Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

253235

Histroy kita

Dongguan Chun Yip Electronic Co.,Ltd(Chun Yip ELectrnoic Technology Co.,Ltd.) is a professional membrane switch manufacturer since 2000, Former is the Hongkong Zhenye Electronic Co.,Ltd.

Crita kita

Company Kita wis pasukan technical kuwat lan kapasitas produksi terpadu karo klompok engineering lan pribadi technical melu desain sawijining, pembangunan sampel, produksi kumpulan lan operasi gedhe-ukuran kanggo nepaki kabutuhan customer beda. We are setya kanggo nyedhiyani kualitas paling apik kanggo saben klien, karo layanan biaya-efektif paling. Produk saka R & D produksi, pengawasan kualitas saben langkah kita duwe TCTerms kuat kontrol kanggo mesthekake kualitas produk kanggo kita pelanggan akeh.

Kabeh produk kita wis diwenehake karo sertifikat sistem kualitas ISO9001-2015 kang disetujoni posisi top kita ing ing-mbledug ing China.

Apa ta .:

We utamané ngasilaké werna-werna ngalih membran kalebu saka:

Saklar Tact Flat

Hot-Mencet Sensor Ngalih (PET Keys)

Metal shrapnel Ngalih (kubah sworo seru)

LGP (Light Guide Plate) Bags

EL HDR Bags

FPC (Flexible Printed Circuit)

Ngalih PCB (Printed Circuit Papan) Bags

Ngalih karo LED Lampu (Light-emitting Diode)

Chun Yip Kawit awal, wis ngarahke ing materi, kualitas produk, urip hentakan lan pangiriman wektu. Ing 2016, perusahaan kita iki diwenehake karo certificate saka "China AAA kelas Credit Enterprise" lan "Contrace First, Credit First Model Enterprise". Atmeanwhile kita kudu nggedhekake produk kita, sing multimeter Test Line, kang ora Komplek, kita wis macem-macem garis test multimeter.

Kita wirausaha:  Scientific, nggo kenceng, Nyata, Innovation.

Iman kita:  Customer pisanan, Quality pisanan, Nggawe Nilai.

kauntungan kita:

1. 19 taun 'prodhuksi Sajarah lan 5 years' experience ngekspor.

2: Stabil lan experienced tim apa: luwih saka 80% saka tenaga wis digunakake ing pabrik kita kanggo luwih saka 6 taun.

3: tim engineering Professional bakal kurban technical support ing pembangunan langkah saka project anyar.

4. Nyedhiyani siji-mandeg produksi lan layanan Déwan saka ngalih membran adat kanggo PCBA, pager, bali plate etc.

5. Nggunakake jamur standar dhuwur kanggo njamin produk kanthi kualitas dhuwur lan dimensi persis.

6. In-house 100% fungsi-fungsi dites.

Sampeyan bakal wareg karo produk kualitas kita karo rega cukup ing pas wektune layang lan layanan sawise-sales sampurna.

Welcome hubungi kita!



Tampilan Online Chat!