Product

kategori

1235

About

Company

Dongguan Chun Yip Electronic Co.,Ltd(Chun Yip Electronic Technology Co., Ltd) is a professional membrane switch manufacturer since 2000, Former is the Hongkong Zhenye Electronic Co.,Ltd. Our Company has strong technical force and integrated production capacity with a group of engineering and technical personal engaged in independent design, sample development, batch production and large-scale operation to fulfill different customer needs. We are committed to provide the best quality for each client, with the highest cost-effective service. Products from R&D to production, quality inspection every step we have strict control points to ensure product quality to our customers seriously.

 

Read More
View All

Apa kita nuruti

MANUFACTURERS OF ROAD CONSTRUCTION EQUIPMENTS AND MACHINERIES

Kepriye bisa

  • 1

    FIELD KARYA

  • 2

    EXPERIENCE Lan Keahlian

  • 3

    GO Hand Ing tangan

Histroy

Dongguan Chun Yip Electronic Co., Ltd punika Produsèn ngalih membran profesional wiwit 2000, Mantan iku Hongkong Zhenye Electronic Co., Ltd.

crita

Company Kita wis pasukan technical kuwat lan kapasitas produksi terpadu karo klompok engineering lan pribadi technical melu desain sawijining, pembangunan sampel, produksi kumpulan lan operasi gedhe-ukuran kanggo nepaki kabutuhan customer beda. We are setya kanggo nyedhiyani kualitas paling apik kanggo saben klien, karo layanan biaya-efektif paling. Produk saka R & D produksi, pengawasan kualitas saben langkah kita duwe TCTerms kuat kontrol kanggo mesthekake kualitas produk kanggo kita pelanggan akeh.

Advantage

1. 19 taun 'prodhuksi Sajarah lan 5 years' experience ngekspor. 2: Stabil lan experienced tim apa: luwih saka 80% saka tenaga wis digunakake ing pabrik kita kanggo luwih saka 6 taun. 3: tim engineering Professional bakal kurban technical support ing pembangunan langkah saka project anyar. 4. Nyedhiyani siji-mandeg produksi lan layanan Déwan saka ngalih membran adat kanggo PCBA, pager, bali plate etc. 5. Nggunakake jamur standar dhuwur kanggo njamin produk kanthi kualitas dhuwur lan dimensi persis. 6. In-house 100% fungsi-fungsi dites.

Iman kita

Kita wirausaha: Scientific, nggo kenceng, Nyata, Innovation. iman kita: Customer pisanan, Quality pisanan, Nggawe Nilai.

  • Histroycrita

    Histroy

  • critaAdvantage

    crita

  • AdvantageIman kita

    Advantage

  • Iman kitainstalasi

    Iman kita

Apa

Pilih kita
  • banget kualitas

    Perusahaan khusus kanggo produksi peralatan dhuwur-kinerja, pasukan technical kuwat, Kapabilitas kuwat pangembangan, layanan apik.
paling anyar

Nachrichten

Cooperative

partner

  • pa01
  • pa02
  • pa03
  • pa04
Tampilan Online Chat!